Έτοιμος για το παιχνίδι της πρεμιέρας της Super League με τον Ατρόμητο (21:30) είναι ο Ολυμπιακός.
Οι Ερυθρόλευκοι υποδέχονται στο «Γ.
Καραϊσκάκης» την ομάδα του Περιστερίου και με τον κόσμο στο πλευρό τους θα τα δώσουν όλα για να ξεκινήσουν με νίκη το νέο πρωτάθλημα.
Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεκινάει τον Ολυμπιακό με τον Ορτέγκα μπροστά από την εστία και τους Ροντινέι, Σμαΐλοβιτς, Πιρόλα και Μπρούνο στην τετράδα της άμυνας.
Οι Μουζακίτης και Έσε θα είναι στα χαφ, με τους Μαρτίνς, Σα και Φορτούνη πίσω από τον Ελ Κααμπί.Ο Ορτέγκα θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς στα δύο παιχνίδια με τη Ναϊμέγκεν μπροστά από τα δοκάρια της «ερυθρόλευκης» εστίας ήταν ο Πόποβιτς.
Ενδεχομένως στη διάρκεια της αναμέτρησης να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Τικνιζιάν, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.
Συνοπτικά η 11άδα: Ορτέγκα, Ροντινέι, Σμαΐλοβιτς, Πιρόλα, Μπρούνο, Μουζακίτης, Έσε, Σα, Μαρτίνς, Φορτούνης και Ελ Κααμπί.
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Πόποβιτς, Στουρνάρας, Σάλιακας, Κάρμο, Γκαρθία, Σιπιόνι, Ζότα Σίλβα, Τσικίνιο, Ρέτσος, Τικνιζιάν, Ρόκα και Κλέιτον.document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Ατρόμητο από την Stoiximan! / Our line-up for today’s match against Atromitos is powered by @Stoiximan! 🔴⚪️#OlympiacosFC #OLYATR #slgr pic.twitter.com/Q3Eh1RXyQu — Olympiacos FC (@olympiacosfc) August 22, 2026 Η ενδεκάδα του Ατρόμητου: Χουτεσιώτης, Μουντές, Σταυρόπουλος, Μήτογλου, Ούρονεν, Τσιγγάρας, Μουτουσαμί, Νούνιες, Τσούμπερ, Πνευμονίδης, Τσαντίλας.
Στον πάγκο: Αθανασίου, Ντιένγκ, Παπαδόπουλος, Λύρατζης, Τσακμάκης, Μάκγνουσον, Καραμάνης, Κώτσης, Μπάτος, Χότζα, Τζοβάρας, Τσιλούλης.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AtromitosFC 🔵⚪⚽️ (@atromitosathinonfc)...
Πηγή/Περισσότερα: in.gr


































